25 maja odbędzie się premiera nowych smaków w Restauracji Masztalerz. Będzie lekko, kolorowo i – oczywiście – sezonowo.
Dominik Nalborski, Szef Kuchni a'la carte poleca:
1. Carpaccio z buraka
kozi ser | rukola | sos balsamiczno-porzeczkowy | świeże owoce | migdały
2. Sałatka z jajkiem po benedyktyńsku
szpinak | rukola | awokado | ogórek | pomidor cherry | winegret wiśniowy | świeże owoce
3. Crème brûlée
żółtko | śmietana | cukier trzcinowy | wanilia | owoce | mus malinowy
Zachęcamy do rezerwacji stolików:
Tel. 83 379 08 55
E-mail: restauracja@zamekjanowpodlaski.pl
Kiedy?
Piątek - Sobota: 13:00-23:00
Niedziela - Czwartek: 13:00-22:00
Gdzie?
Do dyspozycji Gości Restauracji Masztalerz oddajemy następujące przestrzenie:
- Elegancka sala biała & klimatyczna sala z zabytkową cegłą (Poziom -1)
- Taras Pianissima z widokiem na zabytkowy park (Poziom 0)
Restauracja Masztalerz | Hotel Zamek Janów Podlaski
Ul. Zamkowa 1, Janów Podlaski
Wejście od strony dziedzińca Zamku